Steve Jobs (Finnish Edition)

Steve Jobs (Finnish Edition)

By Walter Isaacson

 • Release Date : 2011-10-24
 • Genre : Biography
 • FIle Size : 5.69 MB
Score: 4.5
4.5
From 249 Ratings
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Steve Jobs (Finnish Edition) Steve Jobs oli digiajan ikoni, aikamme vallankumouksellisin yritysjohtaja.

Steve Jobs perusti yrityksen, jossa luovan mielikuvituksen ja insinööritaitojen ennakkoluuloton yhdistelmä synnytti ennennäkemättömän menestystarinan. Huimat ideat muuntuivat tuotteiksi, jotka mullistivat useita teollisuudenaloja tietokone- ja musiikkiteollisuudesta matkapuhelimiin ja digitaaliseen kustantamiseen. Jobsin innovaatiot vaikuttavat ihmisten elämään kaikkialla maailmassa.

Elämäkerta perustuu kahden vuoden aikana tehtyihin kymmeniin Jobsin itsensä sekä perheenjäsenten, ystävien, vihamiesten, kilpailijoiden ja kollegoiden haastatteluihin. Jobs ei asettanut minkäänlaisia vaatimuksia kirjan sisällön suhteen, päinvastoin, hän rohkaisi tuntemiaan ihmisiä puhumaan avoimesti ja rehellisesti. Myös Steve Jobs puhui suoraan henkilöistä, joiden kanssa hän on työskennellyt ja kilpaillut.

Haastateltujen kertomasta välittyy kaunistelematon kuva Jobsin poikkeuksellisesta persoonasta. Särmikäs Jobs saattoi ajaa ihmiset ympärillään raivoon ja epätoivoon, mutta myös huippusuorituksiin. Hänen pakkomielteensä, taiteellisuutensa, intohimonsa ja kunnianhimonsa näkyivät niin hänen johtamistyylissään kuin yksityiselämässään. 

Steve Jobs kuoli 5.10.2011

”Steve Jobs oli suurin keksijä sitten Thomas Edisonin. Hän toi maailman sormenpäihimme.” – Steven Spielberg

”Steven intohimo yksinkertaisuuteen ja eleganssiin jättää meille perinnön, joka säilyy sukupolvien ajan.” – Stephen Elop

Reviews

 • Hyvä!

  4
  By Lahtelainen
  Kirjassa on niin paljon sankaritarinaa ja näennäistä Jobs-kriittisyyttä, että kannattaa olla kaikkea uskomatta. Paras anti onkin case-study (tai oikeastaan useampi perättäinen) siiä, millä tavoin yritys nykymaailmassa voi menestyä, löytää oman nichensä ja löytää oman ansaintalogiikkansa kilpaillullakin alalla. Tuuriakin on tarvittu, kun aika epämääräisen vision pohjalta Jobs on osannut mennä oikeaan suuntaan, esim. musiikkikaupan puitteiden luomisessa.
 • Steve Jobs - tekniikan ja estetiikan taikurii

  5
  By Ykmail
  Jobsin elämäkerta ei ollut kirjoitettu salaisuuksia paljastavaksi sensaatiohakuiseksi dekkariksi. Se on kuvaus suuresta murroksesta tietotekniikan vallankumouksessa jonka lähtökohta oli parin kaverin toisiaan täydentävän ystävyyden synty. Tämän teoksen lukeminen kuuluu jokaiselle joka haluaa vähänkin ymmärtää mistä ihmisen teknologisessa kehittymisessä on kyse.
 • Lateleffa

  5
  By laurihasko
  Lähes Uskonnollinen kokemus. Zen, iPad, iPod, iPhone.. iCloud, iTunes, iPhoto, iMovie... iJobs, iLike!!
 • Tribuutti

  5
  By Mad-Milk
  Puolisoni osti painetun kirjan. Minä ostin iPad-version. Olkoon se tribuuttini Stevelle lukea hänen elämäkertansa laitteella, joka jäi hänen viimeiseksi lapsekseen. Kirja kuvailee Steven elämää realistisesti, eikä Stevestä todellakaan maalata ruusuista keksijänkuvaa. Välillä vihasin kirjan päähenkilöä hänen täydellisen välinpitämättömyytensä vuoksi. Välillä rakastuin päähenkilön tapaan tarttua häntä kiinnostavaan asiaan, oli se kuinka mitätön tahansa. Lukemisen arvoinen läpileikkaus aikamme suurimmasta teknologiayritysjohtajasta.
 • Steve Jobs elämäkerta

  5
  By Jukka Marttila
  Pitkään aikaan mielenkiintoisin lukemani kirja!
 • Most honest biograph ever

  5
  By Ilkka Lipasti
  I thought I knew a lot about Apple ans Steve Jobs, but I bimbot have to admit that this book was a colossal both in data and insight about both subject. WoW.
 • mahtava

  5
  By Judenkasi
  erittäin hienosti ja kaunistelemattomasti koottu tarina
 • Great Book of a genius

  5
  By MikiP
  Great and satisfying tale of great Steve Jobs. Bit The translation to Finnish was under any qualifications. Maybe too little time and not enough resources.
 • Kaunistelematon

  5
  By Kaksu
  Lukemalla tämän kirjan, minulle aukesi aivan uudenlainen kuva Steve Jobsista ja Applesta. Matka Jobsin lapsuudesta yhdeksi aikamme suurimmaksi innovaattoriksi on mielenkiintoinen ja värikäs. Isaacson on saanut koottua hienon ja laajan materiaalin yksiin kansiin Jobsin elämästä, joka kertoo kaunistelemattoman tarinan Applen luojasta ja ihmisistä hänen ympärillään. Kirjassa selviää, miksi Applen laitteen ovat niin mahtavan yksinkertaisia ja miten ne syntyivät. Kirja on paksu, yli 600 sivuinen, enkä usko että yhtään sivua olisi voitu jättää pois. R.I.P. Steve Jobs 1955-2011
 • hieno teos

  5
  By Juha78
  Kiehtova mies ja hyvin toteutettu elämänkerta. Suosittelen!

keyboard_arrow_up